Om Murphy Communication

Hos Murphy Communication brænder vi for tekster og budskaber – og vi er sat i verden for at gøre en forskel for vores kunder og deres forskellige interessenter.

Vi skaber tryghed

Det er vores fornemste opgave at gøre det vanskelige let at forstå. Forståelse skaber nemlig tryghed. Det gælder uanset, om opgaven er tekst til en brugervejledning, teknisk dokumentation eller formidling af viden om avanceret teknologi.

Fokus på slutbrugeren

Vi udarbejder tekster med fokus på de mennesker, der skal læse og forstå dem. Resultatet er, at jeres ydelser og produkter kommer til at fremstå mere brugervenlige. Desuden kan gennemarbejdede tekster rent praktisk øge sikkerheden i forhold til brugerens anvendelse af forskellige former for produkter.

Løsninger af høj kvalitet

Faglighed er fundamentet under vores forretning. Vi arbejder professionelt og sætter en ære i altid at levere løsninger af højeste kvalitet.

Førende inden for vores felt

Hos Murphy Communication er vi ambitiøse. Vi ønsker at sætte standarden for letforståelige tekniske tekster, som skaber værdi for både vores kunder og slutbrugerne. Målet er, at vi indtager en position som foretrukken samarbejdspartner inden for vores felt.

En troværdig og fleksibel medspiller

Når I vælger Murphy Communication, kan I regne med at få en fleksibel medspiller, som leverer det aftalte produkt til den aftalte tid. Pålidelighed er vores eksistensberettigelse.

Vi lytter, før vi skriver

For at kunne formidle skal man først kunne lytte. Vi tager os tid til at gå ind i jeres verden og forstå de produkter og problemstillinger, som vi skal formidle information omkring. Undervejs i processen tager vi gerne en løbende dialog og bidrager med konstruktiv sparring.

Kræfterne bag Murphy Communication

Murphy Communication er ejet og drives af Susan Murphy Lamprecht.
Hun er uddannet korrespondent i engelsk og fransk fra Handelshøjskolen i København. Denne erhvervssproglige uddannelse har hun kombineret med en overbygningsuddannelse fra Aalborg Universitet og kan dermed kalde sig Cand.mag. i engelsk og internationale forhold.