Ydelser

Hos Murphy Communication leverer vi sproglige ydelser til både danske og udenlandske virksomheder. Vores speciale er at gøre tunge og tekniske tekster engelske tekster letforståelige på dansk.

Oversættelse

Vores kernekompetence er oversættelser fra engelsk til dansk.

Vores speciale er oversættelse af tekster af teknisk karakter. Det kan fx være salgs- og markedsføringsmateriale med teknisk indhold, teknisk dokumentation inden for industrien og landbruget samt brugervejledninger til maskiner, elektriske apparater, IT-udstyr m.v.

Vi har flair for teknik og let ved at sætte os ind i komplekse sammenhænge og problemstillinger. Det betyder, at vi kan levere præcis og letforståeligt kommunikation til definerede målgrupper.

Korrektur

Gennem korrektur og sprogtjek hjælper vi vores kunder med at fremstå professionelle og sikrer, at budskaberne bliver modtaget korrekt.

Vi læser korrektur på alle former for materialer som fx salgsmaterialer, præsentationer, websites, nyhedsbreve, dokumentation, manualer og meget mere.

 

Tekstoptimering

Specielt når man arbejder inden for det tekniske område, kan det være en fordel at få en ekstern samarbejdspartner ind over sin kommunikation. Vi har fokus på slutbrugerne og kan se på jeres kommunikation udefra. Er budskaberne til at forstå, og kommer de vigtigste pointer tydeligt frem?

Gennem indsigt og en løbende dialog med jer optimerer vi jeres tekster, så de fremstår klare og skarpe.